¿A
quen non lle gustan unha cookie? Con seus anaquiños de chocolate, ese intenso sabor e o toque crocante. Intentei
plasmar esa sensación da forma máis semellante posible, a ver que vos parece.
Ingredientes para os 12 biscoitos de cookies:
·
100 gr. manteiga a temperatura ambiente.
·
150 gr. de azucre.
·
3 ovos
·
150 gr. de fariña
·
1 culleriña de levedo royal.
·
90 ml. de leite.
·
Aroma de vainilla
·
Un puñado de chips de chocolate.
Poñemos a manteiga e o azucre nun
recipiente e batemos a velocidade alta ata que a mestura se poña branca. Imos
engadindo os ovos un a un cunha velocidade baixa e engadimos a metade da fariña
co levedo, ata que sexa homoxéneo.
Despois engadimos o leite e rematamos co resto da fariña e chips de
chocolate.
Prequentamos o forno a 180 graos e preparamos as casullas para botar a masa.
Enchemos ata a metade as casullas e introducimos a bandexa no forno 20 minutos.
Prequentamos o forno a 180 graos e preparamos as casullas para botar a masa.
Enchemos ata a metade as casullas e introducimos a bandexa no forno 20 minutos.
Ingredientes para o frosting de cookies:
·
150 gr. manteiga
·
180 gr. icing sugar o azucre glass
·
50 gr. queixo philadelphia
·
60 gr. de cookies
Nun
bol poñemos a manteiga o azucre glass e o queixo philadelphia e comezamos a
bater ata conseguir integrar completamente os ingredientes.
O
punto perfecto será cando a buttercream aumente lixeiramente o seu volume e
colla unha cor máis branca. Una vez o consigamos, engadimos as cookies reladas
e volvemos bater ata que queden ben integradas.
Rematamos
a montaxe coa axuda dunha manga cunha boca rizada e facemos unha roseta na
parte superior da base, decoramos cunhas mini cookies para rematar.
Diego Cordeiro.
No hay comentarios:
Publicar un comentario