Ingredientes:
· 2 ovos
· 50 ml. Aceite de oliva
· 50 ml. Viño branco
· 150 ml. Auga
· 5 gr. levedo Royal
· 15 gr. maicena
· 200 gr. fariña
· 1 dente de allo
· Perexil
· Sal
Nun
bol botamos os 2 ovos, o aceite de oliva, o viño branco e auga fría e mesturamos
ben.
Vamos
incorporando a fariña, a maicena, o levedo e a sal e removemos ata que non
quede ningún grumo. Como opción para darlle un toque máis intenso de sabor
podemos votarlle allo e perexil picado.
Moi
importante que este ben frío a hora de utilizalo para que quede máis crocante á
hora de fritir. Sempre empregaremos aceite de oliva ben quente.
So
queda escoller o ingrediente que vaiamos a fritir coa nosa tempura e a gozar
dun bocado moi saboroso e sinxelo.
Diego Cordeiro.
No hay comentarios:
Publicar un comentario