jueves, 20 de marzo de 2014

CUPCAKES DE MANGO

         Continúo  a perfeccionar a técnica dos cupcakes, pouco a pouco vou buscando esa receita que o resultado sexa innovador, nesta ocasión estaban realmente bos. Optei por facelos de mango e aplicar algunhas variantes na receita.


Ingredientes para 12 bases:
·       150 gr. Manteiga
·       120 gr. Azucre
·       2 ovos
·       200 gr. Fariña
·       50 ml. De zume tropical
·       1 culleriña levedo royal
·       200 gr. mango

Poñemos nun bol a manteiga, co azucre e o zume tropical, que lle dará un sabor intenso o biscoito. Batemos os ingredientes ata conseguir unha masa cremosa.
Engadimos os ovos, de un en un, e removemos. O seguinte será incorporar a fariña e o levedo previamente peneirada e mesturamos ata que desfagamos todos os grumos.
Para rematar engadimos o mango cortado en anacos pequenos e repartimos a masa en doce casullas repartidas nunha bandexa de forno. Introducimos no forno previamente prequentado a 180ºC e cocemos durante 15 ou 20 minutos.

Ingredientes para o frosting:
        ·       150 gr. manteiga
        ·       120 gr. azucre glass
        ·       150 gr. queixo philadelphia
        ·       150 gr. de mango

Para preparar o frosting empezamos batendo a manteiga, xunto co azucre glass e o queixo. Unha vez conseguida unha textura cremosa incorporamos o mango en anacos pequenos mesturamos.

Para terminar facemos rosetas coa axuda dunha manga para decorar os nosos cupcakes e gozar dun bocado cun sabor tropical.
                                                                                   Diego Cordeiro.
Cupcakes de Mango

No hay comentarios:

Publicar un comentario