jueves, 5 de junio de 2014

Bolos Suizos

Ingredientes:

      ·        600 gr. Fariña de forza
      ·        35 gr. levedo
      ·        120 gr. manteiga
      ·        200 ml. Leite
      ·        3 ovos
      ·        75 gr. azucre
      ·        10 gr. sal
      ·        Reladura de limón e laranxa


Nun bol botamos o leite no que diluímos azucre e levedo. Engadimos os ovos, a manteiga derretida e o resto dos ingredientes. Comezamos a amasar ata conseguir que sexa manexable. Tapamos e reservamos ata que a masa dobre o seu volume.

Dividímola masa, boleamos e volvemos deixar que fermente ata dobrar o seu volume.
Facémoslle un corte na parte superior, pintamos con ovo e engadimos azucre humedecido.

Introducimos no forno durante 5 minutos a 220ºC e logo outros 7 a 200ºC.
                                                                                          Diego Cordeiro.
 Bolos Suizos

No hay comentarios:

Publicar un comentario